Bienvenidos a

El andén volátil

Home / La radio / El caliu de les ones

El caliu de les ones

caliu

No veus res, el sol tot ho tapa, però tens un far. La llumeta vermella mana aquí, però això m’indica que tot està bé. El moment perfecte, com tot allò que és perfecte, només dura uns minuts, que són intensos i assaboreixes com si no haguessin de tornar mai més.
M’agrada matinar, fer-ho cada dia amb un somriure d’orella a orella, buscant aquesta abraçada càlida i sincera. Si el despertador sona a les 5.15h vol dir que la felicitat pot tenir llarga durada avui.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

>> <<

Uso de cookies

Este es el típico aviso de que usamos cookies para mejorar tu experiencia. Puedes ver nuestra política de cookies. Si quieres saber que es todo esto de las cookies, usa este enlace para más información.

ACEPTAR